Korisne informacije

 1. Kako da se registrujem na sajt?
 2. Zaboravio sam lozinku. Šta sad?
 3. Kako da postavim oglas?
 4. Kako da ocenim korisnika?
 5. Kako nekome da pošaljem poruku?
 6. Kako da prijavim oglas?
 7. Kako da blokiram nekog korisnika?
 8. Kako da zapratim neki oglas?
 9. Kako da obnovim svoj oglas?
 10. Kako da prijavim grešku na sajtu?
 11. Kako da prijavim prevaru?
 12. Kako da pošaljem prijatelju oglas?
 13. Kako uspešno da prodam proizvod?
 14. Kako da izmenim ili obrišem oglas?
 15. Kako da kontaktiram podršku?
 16. Kako su zaštićeni moji lični podaci?
 • 1. Kako da se registrujem na sajt?

  Registracija je veoma jednostavna. Kliknite nadugme "REGISTRACIJA" i popunite polja. Potrebno je da unesete vaše korisničko ime (username), vašu email adresu,lozinku I opet da potvrdite lozinku. Zatim odgovorite na anti bot pitanje I prihvatite pravila I uslove.

 • 2. Zaboravio sam lozinku. Sta sad?

  Nema potrebe da brinete. Prilikom logovanja na sajt, kliknite na “Zaboravio si lozinku?” ,zatim unesite vasu email adresu na koji ce vam biti poslat link za resetovanje lozinku. Udjite na mail I kliknite na link koji vam je poslat,otvorice vam se prozor da upisete novu lozinku.

 • 3. Kako da postavim oglas?

  Pre postavljanja oglasa,potrebno je da popunite vase podatke u “Moj nalog”. Podatke unosite samo jednom,nakon cega oni ostaju sacuvani. Zatim kliknite na “DODAJ OGLAS”,odaberite kategoriju,podkategoriju,popunite sva polja I ubacite slike prozivoda. Oznacite da prihvatate pravila I uslove I kliknite na objavi.

 • 4. Kako da ocenim korisnika?

  Da bi ocenili nekog korisnika,pre toga je potrebno da imate konverzaciju sa istim,potrebno je da razmenite poruke u inboxu. Zatim udjite na oglas clana koji zelite da ocenite I kliknite na “OCENI”. Odaberite da li hocete korisnika “pozitivno” ili “negativno” da ocenite,nakon toga ostavite vas komentar na ocenu.

 • 5. Kako nekome da posaljem poruku?

  Udjite na profil ili oglas nekog korisnika,zatim kliknite na “Posalji poruku”.

 • 6. Kako da prijavim oglas?

  Ako smatrate da je neki oglas protiv pravila,udjite na taj oglas I kliknite na “Prijavi oglas”,oznacite zbog cega zelite da prijavite taj oglas. Ako medju ponudjenim opcijama nema vas razlog prijave,ostavite komentar dole.

 • 7. Kako da blokiram nekog korisnika?

  Ako zelite da blokirate nekog,udjite na profil korisnika kojeg zelite da blokirate I kliknite na “Blokiraj korisnika”. Kada blokirate korisnika,on vise nece moci da vas kontaktira.

 • 8. Kako da zapratim neki oglas?

  Ako ugledate na pocetnoj strani oglas koji vam se svidja I zelite da ga zapratite,sa desne strane imate opciju “Prati oglas”. Kada zapratite oglas,on se pojavljuje u folderu “PRATIM”,tu stoji svi zapraceni oglasi. Ako ne zelite vise da pratite neki oglas,kliknite na istu opciju I pisacevam “Prestani da pratis”,potvrdite I taj oglas vise ne pratite.

 • 9. Kako da obnovim svoj oglas?

  Ako zelite da obnovite svoj oglas,udjite na “Moj profil” I odaberite koji oglas zelite da obnovite. Zatim iznad oglasa imate opciju “OBNOVI”,kliknite I uspesno ste obnovili vas oglas. Kada obnovite oglas,taj oglas se prebacuje na prvo mesto u toj podkategoriji,dok ga noviji oglasi ne potisnu dole. Kada obnovite oglas,broj pregleda ostaje isti. Svakioglasmozetepojedinacnoda obnovitesamojednom u 24h.

 • 10. Kako da prijavim gresku na sajtu?

  Ako primetite gresku na sajtu, potrebno je odma da nas kontaktirate putem kontakt forme. Kontakt forma se nalazi na vrhu sajta “KONTAKT I POMOC”.

 • 11. Kako da prijavim prevaru?

  Ukoliko ste doziveli prevaru na nasem sajtu, obratite nam se putem kontakt forme I detaljno nam objasnite kako je do nje doslo. Korisnik koji vas je prevario bice trajno banovan sa sajta.

 • 12. Kako da posaljem prijatelju oglas?

  Ukoliko je dobro koncipiran, koncizan, a u sebi opet ima dovoljno informacija, oglas će vam pomoći u brzoj prodaji željene stvari. Bilo da je u pitanju kuća, stan, automobil, garderoba, tehnika ili knjige - postoje jasne smernice kojih se morate držati prilikom sastavljanja oglasa. Prva uočljiva stvar jeste - fotografija. Upravo zbog toga, fotografija proizvoda koji prodajete,trebalo bi da bude što atraktivnija.Fotografi savetuju da uvek vodite računa o: boji, oštrini, svetlu, pozadini i detaljima! Za takvu vrstu fotografije, najbolje je da pozadina bude neutralne boje, po mogućstvu bele. Ukoliko prodajete tastaturu, nikada je nemojte fotografisati na tepihu, krevetu... Šarenilo u bilo kom smislu odvlači pažnju sa proizvoda koji želite da prodate. Takođe, fotografije ne smeju biti mutne, a posebnu pažnju treba posvetiti detaljima.Naziv bi trebao da bude jasan, sveobuhvatan i da osnovne opisne informacije o njemu. Npr: "Samsung galaxy s6 64 gb" ili "Crvena haljina vel. M". Olakšajte kupcima pretragu željenog predmeta.Detaljno opišite predmet koji postavljate. Počnite sa najvažnijim informacijama kao što su veličina, boja, dimenzije, kvalitet, marka, stil i sve ostalo što smatrate relevantnim za opis vašeg predmeta. Navedite cenu koju želite da dobijete za svoj predmet, ali budite fer i napišite realnu cenu u skladu sa predmetom koji prodajete. Tražite cenu koju biste vi sami platili za takav predmet.

 • 14. Kako da izmenim ili obrisem oglas?

  Ako zelite da izmenite ili obrisete oglas,idite na “Moj profil”,nadjite oglas koji zelite da izmenite ili obrisete. Opcije “Izmeni” I “Obrisi” se nalaze iznad svakog oglasa.

 • 15. Kako da kontaktiram podrsku?

  Ako zelite da kontaktirate podrsku,kliknite na “KONTAKT I POMOC”,ova opcija se nalazi na vrhu sajta. Popunite podatke I kontaktirajte nas,dobicete odgovor u sto kracem roku.

 • 16. Kako su zasticeni moji licni podaci?

  Vaši lični podaci su zaštićeni 128-bitnom enkripcijom što je jedan od najjačih metoda za zaštitu podataka u svetu. Vaš korisnički nalog je zaštićen sa COMODO secure koji je najsavremeniji metod tako da niko, uključujući i našu administraciju, ne zna Vašu lozinku. Budite bez brige,sajtu pristupate 100% zasticeni.

Kontaktirajte kupovnica admin tim!

Otkaži